сряда, септември 15, 2004

Курдов чака още нови, Боян Илиев се завърна

Старши треньорът на Спартак Петър Курдов обяви вчера, че очаква още нови футболисти. Той обаче не пожела да разкрие техните имена. Става дума за свободни агенти, тъй като според правилника в този период от първенството могат да се картотекират само състезатели с такъв статут.
Преди два дни в отбора се завърна Боян Илиев. Полузащитникът се опита да си уреди трансфер в израелски клуб, но след един месец зад граница се завърна в морската столица. Тези дни той трябва да бъде картотекиран в БФС, за да може да играе срещу Несебър в събота.
На контузения Марин Ценов и изостаналия с подготовката Веселин Сърбаков пък ще бъде изготвен индивидуален план, по който да се подготвят. Наставникът Петър Курдов се надява двамата да могат да вземат участие в срещата от следващия кръг на “А” група срещу Нафтекс в Бургас.
Днес спартаковци ще направят двустранна игра, в която Курдов ще изпробва титулярния състав за мача с новака в елита. Аут за двубоя са Виктор Софрониев и Калоян Филатов, които са наказани съответно за една и три срещи.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: