четвъртък, септември 02, 2004

Кризманич още бави картотеките в Спартак

Полузащитникът на Локомотив (Пд) Иван Кризманич все още не е подписал декларация, че няма финансови претенции към ПФК Спартак. Както е известно, сърбинът е последният от деветимата състезатели, които през зимната пауза на миналото първенство разтрогнаха договорите си по вина на “соколите”.
Ако Кризманич не подпише декларацията, Спартак няма да може да картотекира 12-те си нови футболисти. Това означава, че срещу ЦСКА в София следващия петък, “соколите” ще разполагат едва с 10 полеви състезатели и един вратар. Николай Станчев е наказан за една среща. Вратарят Христо Николов-Бучи пък е с начална фаза на футболна болест и остана във Варна, за да се лекува. Все още не е ясно колко време ще отнеме на стража, за да се възстанови напълно от травмата си. В морската столица е и халфът Марин Ценов, който ще е готов за игра едва след около три седмици.
За утре “соколите” договориха контролна среща с втородивизионния Светкавица. Варненци са на десетдневен лагер в Търговище, където са отседнали в комплекс “Белият кон”.

--- www.pozvanete.bg

Няма коментари: