понеделник, декември 19, 2005

Миро Миронов отрича, че поема Спартак

Столично радио съобщи днес, че Мирослав Миронов е новият старши треньор на Спартак (Вн). Според информацията той заменя на поста досегашният наставник Ради Здравков, който щял да разтрогне договоа си на 21 декември. Миронов бе уволнен преди 12 дни от президента на Спартак (Пл) Пламен Николов, зашото подкрепи футболистите, които настояваха да получат заплатите си.
44-годишният специалист категорично отрече новината. "От Вас научавам за такова нещо. С мен абсолютно никой от Спартак не е говорил. Така че няма нищо вярно в информацията, че поемам Спартак (Вн). Просто не мога да разбера от къде идват тези слухоме", заяви за "ОЛЕ-БГ" Миронов, който изкара един успешен период начело на варненските "соколи" преди време.
От пресслужбата на клуба също отрекоха информацията. "Спартак (Вн) си има старши треньор и той се казва Ради Здравков. Той има договор с клуба и го изпълнява", заяви пресаташето Силвия Николова. Според непотвърдена информация вчера Здравков се е срещнал с клубния президент Иван Славков в Пловдив. Двамата са обсъдили нещата в клуба, но не е ясно дали са изгладили взаимоотношенията си. Това се стане ясно тази вечер в 19,30 ч., когато футболистите се събират на коледно-новогодишен купон. Отборът се събира на подготовка на 5 януари, когато ще стаъне ясна и програмата за тренировките.

--- ole-bg.com

Няма коментари: