четвъртък, декември 15, 2005

Обръщение на привърженици на Спартак

Обръщение на привърженици на Спартак до президента на ПФК Спартак (Варна) Иван Славков и до всички треньори, футболисти и спортни деятели!

Уважаеми г-н президент, треньори и футболисти от всички формации на клуба и съграждани,
искаме най-чистосърдечно да Ви благодарим за положените старания, умения, дух и стоицизъм в една от най-трудните години на любимия ни клуб.
Все пак сме силно обезпокоени от факта, че публикациите за абсурдното положение в клуба в организационен план по отношение на подготовката за пролетния полусезон се покриват напълно с реалността. Поредните треньори Ради Здравков и Мето Томанов, които работиха професионално и имаха доблестта да осветят част от проблемите в интерес на самите нас и на Спартак, са подложени на медиен натиск, плод на безхаберието, безотговорността и наглостта на някои лица, нямащи нищо общо с отговорностите на длъжностите, които заемат.
Г-н Славков, настояваме като президент на ПФК Спартак (Варна), да преразгледатe незабавно дейността на своите "помощници".
Ние не можем да заставим техническия Директор г-н Войчев да посещава мачове или пък тренировки, да подмладим г-н Иван Славов или пък да върнем времената с десетилетия назад, но можем да напомним, че ние не сме потенциален "електорат", а вярна, всеотдайна и толерантна публика. Публика, готова да подкрепи всеки в името на любимия ни клуб. Публикациите в медиите в стил "Тука има, тука нема" от личности от ранга на г-н Бранимир Балачев считаме, че са срещу клуба и Ви злепоставят.
Уверени сме, че нещата ще бъдат по-различни, ако на стадион "Спартак" работят адекватни хора и в никакъв случай не Ви подвеждат и подлагат на излишни изпитания, от които биха се възползвали други лица с други интереси!
Искаме от Ради и Мето, както и от всички треньори в ДЮШ, да имат възможността да мислят единствено за футбол. Здравков и Томанов да бъдат задържани в отбора като доблестни и можещи хора, а виновниците за създалия се хаос да дадат отчет пред Вас и Нас!
Спартак Варна - Любовта не умира!

Текстът на настоящата декларация е създаден и приет във Форума на неофициалния сайт на ПФК "Спартак" Варна от фенове, присъствали на всички или почти всички мачове през изминалата година.

--- www.spartak-varna.net

Няма коментари: