сряда, август 16, 2006

Два лева ще е билетът за мачовете на Спартак

Два лева ще е цената на билетите за двубоите на Спартак (Варна) от новото първенство. Това разкри изпълнителния директор на клуба Пламен Михов. "Знам, че преди Спартак да изпадне в "Б" група билетът е бил три лева, но сега взехме решение да бъде два", каза бившият футболист на "соколите" от края на 70-те и началото на 80-те години.
Варненци играят първия си домакински мач през настоящото първенство тази неделя от 18 ч. Съперник ще им е победителят в Западната "Б" група Рилски спортист, който също като варненци записа две поражения в първите два кръга на първенството. "Убеден съм, че ще победим. Първите два кръга бяха като въведение и бе нормално да загубим, но срещу Рилски спортист трябва да вземем трите точки на всяка цена", добави Михов.
Единственият, който е с контузия от срещата с Левски, е защитникът Йонко Пейков. Той има болки в ахилеса от персоналния си сблъсък с Георги Иванов-Гонзо. Днес Пейков тренира на облекчен режим, но в клуба са убедени, че до неделя ще се възстанови и ще участва в двубоя. Младокът Ивайло Василев също има леки болки в бедрото, но тренира на пълни обороти. Юношата на ЦСКА е уреден в Българския футболен съюз и ще е на разположение на наставника Мирослав Миронов.
Междувременно се разбра, че до ден-два ще стане окончателно ясно дали Спартак ще има нов спонсор. Преговорите вървят към положителен завършек.

Димитър Димитров-Каубоя бе назначен за главен съдия на срещата от втория кръг на "А" група Спартак (Вн) - Рилски спортист в неделя от 18 ч.

--- ole-bg.com

Няма коментари: