четвъртък, август 31, 2006

БРАЗИЛЕЦЪТ в "СПАРТАК" се казва Антонио

Второто име на очаквания бразилски халф в "Спартак" е Антонио. Другите названия на играча се пазят в тайна заради конкурентни мераци от родни елитни клубове.
"Още не съм виждал бразилеца. Не са ми давали и никакви документи на момчето. В държавата ни има правила за картотекиране на чужденци, които са много строги", каза администроторът Румен Димов. Той отхвърли обвиненията, че
не се интересувал от играещите в Бяла юноши Свилен Атанасов и Николай Иванов. "Аз познавам двмата много добре, но мога да ги наблюдавам, само ако старши-треньорът Мирослав Миронов ми възложи подобна задача. Той решава кой да е в титулярния състав и кой да се обиграва в тимове от "В"-групата", добави Димов. Самият той не вярва да има скандал между него и треньорът на беленския "Черноморец" Краси Зафиров. Двамата се чуват всеки ден по телефона и са приятели още от времето, когато играха заедно срещу "Манчестър юнайтед".
Вчера спартаковци имаха редовни занимания. Единствено на облекчен режим тренира Йонко Пейков заради болки в ахилеса. Старшията Миронов обаче вярва, че той ще бъде напълно възстановен за двубоя със "Славия" на 10-ти септември във Варна, пише Цанко Цанев във в-к "Местен 24 часа".

--- varna-sport.com

Няма коментари: