петък, август 25, 2006

Чистка в Спартак (Вн)

Чистка по високите етажи на властта предстои в Спартак (Вн). Трима членове на Надзорния съвет ще бъдат освободени всеки момент. Това са Иван Войчев и още двама, чиито имена се пазят в тайна. Техните места ще заемат новият благодетел Иван Динов, спонсорът Руси Динков и общинският съветник Янко Станев. Междувременно футболистите на Спартак усетиха промените в ръководството. Два дни след победата над Рилски спортист (3:1) играчите получиха премии. Шефовете отказаха да съобщят точния им размер, но разкриха, че парите са прилични за българските стандарти.
"Няма нищо по-хубаво за един футболист да прибере премия. В отбора има спокойствие и сигурност, което е гаранция, че ще вървим нагоре. Съотборниците ми споделят това мнение", заяви защитникът Нено Ненов.
Иван Вълков е единственият играч в Спартак (Вн), който тренира на облекчен режим. Той обаче ще бъде на линия за гостуването на ЦСКА в неделя. Днес и утре тимът ще има по едно занимание. Спартак ще отседне в столичния хотел "Амбасадор" ден преди мача с армейците, съобщава в. "7 дни спорт".

--- focus-sport.net


Новият автобус на Спартак е с №1918

Новият автобус на варненския футболен клуб Спартак вече има регистрационен номер, научи www.ole-bg.com. Цифрите на него ще са 1918 като годината, в която е основан отборът. Рейсът ще е със софийска регистрация и ще пристигне във Варна между 12 и 15 август. В него ще има всички екстри като четири плазмени телевизора, климатик и др.

--- ole-bg.com

Няма коментари: