понеделник, октомври 06, 2003

Още 1 сръбски защитник от утре на стадион "Спартак"

Новината е от вчера, съобщи я Николай Ишков от столичния си офис. Бранителят бил 22 - 23-годишен, ще остане поне седмица на проби, за да бъде огледан от Стефан Грозданов.
Президентът на "соколите" не е бил на срещата в Дупница и казва: "Явно на отбора му върви, когато не съм на мачовете, не гледах и срещата с "Македонска слава"!" Но смята, че указанията, които дава преди двубоите, са ефективни и достатъчни...
Николай Ишков в момента се занимава с финансовото и имотното стабилизиране на клуба, търси спонсори, реди пъзела с терените, които общината даде на "Спартак". Изчаква законния срок след получаването на решението, за да влезе в собственост. "Част от нея е и държавна, но с областния управител Яни Янев отдавна сме се разбрали за нейното ползване - пояснява Ишков. - Има сериозен проблем с паркинга до светофарите, собственикът Иван Славков (съвпадение с имената на Батето - б.р.) не иска и да чуе за напускането му. Той няма никакъв договор с никого, а и земята преди 2 години е деактувана от държавна в общинска. През 2005 г. изтича договорът за паркинга пред зала "Простор", трябва да изчакаме. За съжаление предишните управници отцепиха огромния терен, който беше даден на разни юнаци за "Албионкар" и за фурна, тя още е на "Интерсервиз Узунов". Така "Спартак" беше лишен от възможността да ползва необходимите му прилежащи терени."
--- more.info.bg

Няма коментари: