сряда, октомври 01, 2003

Бият три инжекции в глезена на Анастас

Три инжекции са поставени в глезена на Анастас Петров, за да го вдигнат на крака за гостуването на "Спартак" в Дупница. Вчера Петров тренира, макар че още чувства болки. Най-вероятно треньорът Стефан Грозданов ще го вземе в групата, но едва ли ще го пусне титуляр. "Искам да помогна на момчетата, но не зная дали ще съм в състояние да го направя", призна Анастас.
Под въпрос за съботния мач с "Марек" е Нено Ненов. През миналата седмица на защитника му биеха всеки ден инжекции, за да облекчат болките му в областта на слабините. "Повече не се издържа така, искам да се оправя напълно. Иначе в Дупница отиваме, за да не загубим. При обективно съдийство и малко късмет, шансовете ни за точка стават реални", коментира Нено.
Вчера следобяд Диян Дончев, Николай Станчев, Иван Кризманич и Златин Михайлов подновиха пълноценни занимания. Със спартаковци тренират и двама китайци - защитник и халф, от школата в Ботевград. Те ще се готвят с представителния тим, но ще играят за юношите.
След победата над "Македонска слава" футболистите на "Спартак" тренират с настроение през седмицата и надежда поне за точка в Дупница.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: