понеделник, октомври 06, 2003

След скандалния мач в Дупница с 2:1 за "соколите"

Пияни санитари тероризират и псуват гостите
Съдията не ме пускаше на терена при контузия на наш играч, твърди д-р Якимов


Мъжете, които изнасят контузените играчи на мача на "Спартак" срещу "Марек", били прекалили с алкохола, твърдят от лагера на "соколите". В последните минути Иван Кризманич бе изгонен от пейката за хвърлени бучки лед по санитарите. "Още при първото ми влизане на терена можех да припадна от алкохолните пари, които идваха от двамата носачи - каза ни вчера д-р Якимов. - И съдията нажежи обстановката, през първото полувреме на няколко пъти не ме пусна, когато някой от нашите лежеше. Играчите на "Марек" имаха претенции за симулация, при всяко падане на наш футболист крещяха. В последните минути напрежението бе огромно. При контузията на Мечечиев, докато дотичам до него, двамата носачи го грабнаха, псуваха го безцеремонно, тръшнаха го на носилката и на излизане замалко да го обърнат. Върхът бе, когато край тъча го хвърлиха отвисоко. Той опита да реагира, но виждайки, че идва четвъртият съдия, го спрях, защото само щеше да пострада по доклад на арбитрите. Явно това отключи реакцията на хората от нашата пейка и докато се занимавах с Мечечиев, не видях какво е направил Кризманич."
С контузия е само Николай Вълев. Той е получил разтежение, заради което още на почивката напусна срещата. Травмата на Мечечиев не е сериозна, леко разтежение има и Кризманич.
"Соколите" в сряда играят контрола в Аксаково с едноименния третодивизионен тим, а за събота уговарят с "Добруджа", добричлии са дали предвартелнотo си съгласие, но трябва да потвърдят.
--- more.info.bg

Няма коментари: