сряда, октомври 01, 2003

Грозданов: “Марек е отбор от нашата черга”

“Марек е отбор от нашата черга, очаквам да стане здрав мач”, заяви днес наставникът на “соколите” Стефан Грозданов по повод предстоящият в петък двубой между двата отбора. “Както ние, така и Марек се нуждае от точки, а това е предпоставка за оспорван двубой, добави още Грозданов.

Мачът за Спартак няма да бъде никак лесен и заради кадровите проблеми, които не спират да тормозят тима. Контузеният до скоро защитник Диян Дончев, най-после направи вчера тренировка и ще попадне в групата за мача. С отбора за Дупница ще пътуват също играещият помощник треньор Николай Станчев и халфът Анастас Петров. Последният заради контузия в глезана пропусна последните срещи на отбора. В крайна сметка той е възстановен и ще бъде на линия за мача с Марек.

Неприятната новина за Стефан Грозданов е контузията на Дарко Савич. Вчера стана ясно, че защитникът няма да може да се възстанови и твърдо отпада от групата. Аут са Иво Димов и Иван Кирилов. Отпада и халфът Георги Караканов. “Апелативната комисия въобще не си направи труда да се събере и да разгледа молбата ни за опростяване на наказанието на Караканов от 3 на два мача, така че и срещу Марек няма да мога да разчитам на него. След мача и да се събират, няма смисъл, защото той вече ще си е изтърпял наказанието от 3 срещи”, коментира недоволно наставникът Стефан Грозданов.

Спартак потегля за столицата утре в 9 часа сутринта и по традиция ще отседне в хотел “Амбасадор” в очакване на мача с Марек в Дупница, който ще се играе в петък по програма. “Трябваше по-рано да ни предупредят от БФС за изтеглянето на срещите от този кръг от събота за петък, за да можем с това да съобразим и подготовката си през седмицата”, завърши Грозданов.
--- DnesPlus.com

Няма коментари: