събота, октомври 04, 2003

"Марек" - "Спартак" 1:2

0:1 Димитър Георгиев (2), 1:1 Кръстовчев (66), 1:2 Кризманич (71)
Съдия Ангел Бекяров
"Марек": Чавдаров, Бонев, Коемджиев, Великов, Стойков, Муджири, Любенов, Киров, Лазаревски, Бибишков, Паргов (61 Кръстовчев)
"Спартак": Голубович, Мечечиев, Ненов, Д. Дончев, С. Дончев, Караканов, Станчев (68 Михайлов), Кризманич (88 Павлов), Ташев, Георгиев, Вълев (46 Петров)

Публиката на "Марек" обеща да бойкотира мачовете на отбора си след четирите поредни загуби (у дома от ЦСКА 0:3 и 1:2 срещу "Литекс", на "Овча купел" - 0:2 и в Симитли - 0:4) и на стад."Бончук" имаше не повече от 500 зрители.
Варненци тръгнаха първи в атака и Димитър Георгиев (Шустера) простреля Чавдаров много изненадващо за домакините - 0:1 още във 2-рата мин! Спартаковци действаха по-спокойно и по-организирано, защитата беше добре пакетирана, в помощ бяха и хората от средата на терена, така марекчани не можаха нито веднъж да излязат на стрелкова позиция. Гостите очаквано разчитаха на контраатаките и в 32-рата мин. Кризманич изведе Вълев сам пред Чавдаров, вратарят щастливо изби топката с крак. Пропускът също травматизира домакините, те изпаднаха в нокдаун и до края на първата част не мвожаха да вържат по-смислена атака.
В първите минути след почивката Паргов и Бибишков пропуснаха да изравнят. Джеки не издържа и замени Паргов с юношата Кръстовчев, който стреля не особено силно, но топката се отклони от Диян Дончев и подлъга Голубович - 1:1. Натискът на домакините беше хаотичен, "соколите" лесно разгадаваха намеренията на съперниците. При меле в наказателното поле топката се върна към Кризманич и сърбинът параболично я насочи зад Чавдарав - 1:2. В последните минути се завихри скандал, на терена се появиха много служебни лица, а смененият Кризманич бе изгонен от пейката с червен картон.
--- more.info.bg

1 коментар:

Анонимен каза...

Hello, after reading this remarkable paragraph i am also delighted to share
my experience here with mates.
my web page: usa online casino