петък, октомври 17, 2003

В неделя "Спартак" посреща евробоеца "Литекс"

Ст. Грозданов: Поскалъпихме състава...
"Няма да се възстанови Вълев, а той беше добре напоследък", съжалява треньорът


Треньорът на "Спартак" Стефан Грозданов е доволен, че почти всички болни и контузени ще бъдат готови за срещата с отбора от Ловеч. "Почти сигурно е, че няма да се възстанови само Николай Вълев, който беше добре в последните мачове - каза ни вчера наставникът. - Поскалъпихме състава. На терена ще бъдат Николай Станчев, който беше и на треньорски курсове, Нено Ненов, Диян Дончев, ако е хубав теренът, смятам да пусна и Иво Димов. Жалко, че Иван Кризманич е наказан, той също беше в добро състояние и заедно с Георги Караканов вършеха много работа в средата на терена."
Саша Антунович също е възстановен след контузията, но той вероятно няма да бъде титуляр. Стефан Грозданов мисли за тандема Димитър Георгиев (Шустера) - Анастас Петров, Наско ще действа малко зад тарана. Другите са ясни, както и съперниците. "Литекс" има много играчи и то добри, изборът е голям - продължава Грозданов. - Гледах "Литекс" в Дупница и видеозапис на мача с "Беласица", не мога да кажа, че са ме изненадали с нещо. Отбраната е почти национална, крайните бекове Силва и македонецът Роберт Петров са много агресивни. Напред забиват един нападател, близо до него са румънецът Трика и Хидиуед. Може Десислав Русев да е таранът или босненецът Емир Обуча, който се лекуваше. Но го няма синхронът в играта отпреди година!"
Стефан Грозданов е убеден, че "соколите" му ще се хвърлят за трите точки и че обещаните от президента Николай Ишков разплащания преди срещата допълнително ще ги ентусиазират.
--- more.info.bg

Няма коментари: