петък, октомври 24, 2003

Банка ще налива пари в "Спартак"

"Спартак" се уреди с рекламен спонсор. Това е варненският клон на Първа инвестиционна банка. Договорът е за една+ две години, съобщи Николай Ишков на пресконференция в Олимпийския клуб вчера. Президентът на "Спартак" обаче отказа да съобщи точния размер на шестцифрената сума, която ще налее банката в клуба, тъй като e фирмена тайна. За първи път срещу "Ботев" днес спартаковци ще играят с логото на банката на гърдите си. Фланелката бе представена от Ишков на медиите.
"Длъжни сме да бием "Ботев", за да се утвърдим на добри позиции в класирането. Пожелавам дебюта на новия треньор на съперника да е неуспешен. Очаквам Иво Димов да се превърне в лидер и да понесе отбора на плещите си", уточни Ишков. Треньорът Стефан Грозданов призна, че от много приказки преди мача няма смисъл. Неговите подопечни трябвало да спечелят и ще положат максимални усилия, за да го сторят. Разтежението на Иван Кризманич отшумява и той в групата, която снощи преспа в хотел "Атлантик".
Вероятен състав (1-4-4-2): Голубович - Мечечиев, Д. Дончев, Ненов, Ст. Дончев - Димов, Станчев, Караканов, Петров - Антунович, Георгиев (Стоянов, Джурич, Михайлов, Кризманич, Павлов, Ташев и Вълков). Днешната среща "Спартак" - "Ботев" започва в 13 часа на стадион "Спартак". Входът е свободен.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: