сряда, октомври 20, 2004

Спартак дължи 3,5 млн. лева

Над 3,5 млн. лева дългове е натрупал Спартак по времето на ръководството на Николай Ишков, съобщи сегашният изпълнителен директор на клуба Иван Войчев. Задълженията са към шефа на Нафтекс Митко Събев, към държавата и към различни фирми и дружества.

Разбра се още, че Спартак ще се опита да продаде в Германия Диян Кателиев и Марин Ценов. Интерес към тях има от втородивизионни отбори. Вчера президентът на клуба Иван Славков замина в Германия да преговаря. Посредници са двама немски мениджъри. Ако сделката се финализира, договорът ще стане факт при отварянето на трансферния прозорец през януари. Очаква се в касата на варненския клуб да влязат около 200 000 евро.

105-килограмова овца обещаха на футболистите от Спартак. Условието е нападателят Иван Караджов да вкара три гола в оставащите шест есенни кръга. Курбанът ще бъде даден в хижа "Ловската" край Девня от Васко Кокала. Той е бивш президент и спонсор на Девня. Именно в неговото заведение Караджов се запознал с настоящата си приятелка Михаела, която ще прави кариера на фолк певица.

---

Няма коментари: