понеделник, октомври 11, 2004

Диян Дончев се връща в Спартак през зимата

Защитникът на Локомотив (София) Диян Дончев може да се завърне във варненския Спартак през зимата, научи “Позвънете Новини”. Причината е, че бившият национал иска да е по-близо до семейството си, което е в родния му град. 31-годишният футболист премина при “железничарите” през миналото лято и е неизменен титуляр в тима, ръководен от Стефан Грозданов. Почти е сигурно, че за Дончев финансовите параметри няма да са от значение за избора му, тъй като той има доходи от свой бизнес.
В Спартак поради същите причини се очаква да се завърне и друг бивш играч на тима - Здравко Радев. За последно защитникът игра в Беласица, но през зимата ще облече екипа на “соколите”.
В събота Спартак приема Берое в изключително важен мач от 9-ия кръг на “А” група. Варненци имат седем загуби от осем мача и срещата със старозагорци ще е на живот и смърт. “Соколите” загряха за сблъсъка с 11:0 над Девня в контрола играна в петък. Наставникът на гостите Иван Вутов също се закани, че тимът му ще си тръгне с трите точки.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: