сряда, октомври 13, 2004


Рефер, рязал Спартак, идва за мача с Берое

Ангел Бекяров бе назначен за главен съдия на двубоя от 9-ия кръг на “А” група между отборите на Спартак и Берое, който е в събота от 16 ч. във Варна. Помощници на известния с прозвището си Пловдивския Колина рефер ще бъдат Йордан Гулев и Георги Горанов, а четвърти съдия е Станислав Тодоров.
Бекяров ръководи и мача на “соколите” от първия кръг на първенството с Беласица в Петрич, завършил 4:0 за домакините. Тогава варненци удържаха нулево равенство до 56-ата минута. Три минути по-рано за два несъществуващи жълти картона бе изгонен Марко Палавестрич и спартаковци рухнаха. Сега от спортно-техническия щаб на “соколите” се надяват Бекяров да покаже еднакъв критерий срещу старозагорския тим.
И вчера на стадион “Спартак” нямаше ток, заради задълженията към “Енергоснабдяване”. Това обаче не попречи на Петър Курдов да изведе подопечните си на тренировка на клубното съоръжение. След заниманието бе оглозгано и агнето, което треньорът заколи миналата седмица. Всички в тима са категорични, че жертвоприношението ще допринесе за победа над Берое.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: