понеделник, октомври 04, 2004

Отмениха глобите за загубата от Нафтекс

Ръководството на Спартак маха санкцията заради почетното поражение от Славия. Тимът се разминава с бивш национал

Ръководството на Спартак реши да опрости глобите, които наложи на футболистите си за разгромната загуба с 1:5 от Нафтекс преди седмица. Шефовете са останали доволни от играта на тима по време на почетното поражение от Славия с 1:2 в петък. Глобите не бяха еднакви за всички, а според показаното на терена от играчите в Бургас.
Варненци ще направят всичко възможно да спечелят мача от следващия кръг с Берое. Варненци имат седем загуби от осем срещи и ще разчитат именно на домакинските си сблъсъци за отдалечаване от дъното. Старши треньорът Петър Курдов заяви след загубата с 1:2 от Славия, че никой не трябва да смята все още “соколите” за сигурен изпадащ. До края на есенния полусезон тимът посреща Берое, Черно море, Видима-Раковски и Марек. И срещу четирите тима трите точки са реално постижими. Освен това варненци гостуват на Локомотив (Сф), когото миналата година победиха насред столицата, Левски и Литекс. На линия още за срещата с Берое са Окан Хасан и Калоян Филатов, които бяха наказани.
Междувременно стана ясно, че Спартак е изпуснал защитника Мартин Станков. Ръководството на “соколите” и бившия национал не можаха да се споразумеят по финансови въпроси, съобщиха от клуба. Треньорът на спартаковци Петър Курдов се договорил с бившия десен бек на Левски и Славия, но претенциите му не били удовлетворени от спонсора Иван Славков. Станков е без отбор от май месец, когато бе освободен от вицешампиона Левски. Наскоро със Спартак не можа да се разбере още един бивш играч на “сините” - Веселин Сърбаков. Той също не остана удовлетворен от предложените му финансови условия.
Здравко Радев пък ще подсили тима на Петър Курдов, но през зимата. Защитникът иска да е по-близо до семейството си, което живее във Варна. Затова той е решил да се раздели с петричкия Беласица, където треньор му беше Мирослав Миронов.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: