понеделник, януари 03, 2005

Спартак почва в сряда, треньорът ясен до петък

На 5 януари ще започне подготовката си за пролетния дял от шампионата отборът на Спартак. “Соколите” трябва да се съберат в състава от миналата година. Не се очаква да се появят нови попълнения. В четвъртък и петък треньорското ръководство е предвидило функционални изследвания, а същинските тренировки ще започнат едва в началото на следващта седмица. Първото ново попълнение ще се чака едва тогава. При това, който и да дойде, няма да е кой знае колко познато име, уточниха от стадион “Спартак”. По всяка вероятност ще минат на проби няколко свободни агенти. Упорит слух, разпространен в края на миналата година във футболните среди обаче обещава завръщането на Иво Димов при “соколите”. Техничарят, чиито голове спасиха тима от изпадане през пролетта, можело да облече екипа. Единственото условие било Петър Курдов да не е треньор.
Пловдивчанинът е почти сигурно безработен и това ще се разбере до края на тази седмица. Както вече “Позвънете Новини” писа, въпрос на събиране на ръководството е махането на Курдов. След това тимът ще бъде поет от Румен Димов, който бе начело и през пролетта.
В същото време, защитникът на Локомотив (Сф) Диян Дончев ще разтрогне с клуба, съобщи инфослужбата на ДКС. Това той ще стори на предстоящия арбитраж в началото на месец януари. Бившият футболист на варненския Спартак ще се опита да скъса договора си по вина на клуба. Дончев обаче отрече евентуалното си завръщане в родния клуб с думата: “Абсурд!”.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: