сряда, януари 12, 2005

Нападател и полузащитник започнаха със “соколите”

Двама нови футболисти се присъединиха към зимната подготовка на Спартак вчера, съобщава в-к."Позвънете новини". Първият е Мартин Ковачев, който идва от Вихрен (Сандански) и играе като нападател. Той е роден на 12 март 1982 г., юноша е на Берое (Стара Загора) и е свободен агент. Другият новак е полузащитникът Мирослав Петров. Той е роден на 7 май 1981 г., идва от Спартак (Плевен), а преди това е играл в Ботев (Враца) и Конелиано (Герман). Двамата ще преминат пробен период и ако бъдат одобрени от старши треньора Румен Димов, ще бъдат привлечени.
Наставникът ще заложи на тях още в събота в контролната среща с Черноморец (Балчик). В двубоя, който е с начален час 14,30, ще играят само футболистите, които са на проби и тези, които са получавали по-малки шансове за изява през есенния полусезон. Ако метеорологичните условия са добри, спарингът ще се проведе на стадион “Спартак”.
Вчера Румен Димов не успя да се види с Иво Димов, с когото трябва да проведе разговор за връщането му в отбора. Все още не е ясно и дали ИлиянТашев ще остане при “соколите”

--- pozvanete.bg

Няма коментари: