сряда, януари 05, 2005

Спартак се събра за днес за новия полусезон

Футболистите на Спартак/Вн/ днес се събраха за първа тренировка след празниците. За нея пристигнаха само 8 състезатели, от тях четирима вратари. Присъстващите 12 журналисти бяха повече от пристигналите футболисти за първата тренировка. На срещата присъства и Иван Войчев, изпълнителен директор на клуба, както и членът на УС Бранимир Балачев. Двамата събраха футболистите и треньорското ръководство и проведоха 30-минутен разговор с тях. Бе уточнена програмата за подготовката на клуба. “Тези, които не пристигнаха за първото събиране предварително ни информираха за това”-каза Войчев на пресконференцията. На първото събиране се появиха вратарати Арнаудов, Генко Славов, Г.Колев и Хр.Николов. Присъстваха още футболистите Милен Христов, Боян Илиев, Окан Хасан, Бисер Киряков и Георги Филипов.


Иван Войчев:" В понеделник обявяваме новия треньор"

Новият треньор на Спартак/Вн/ ще стане ясен в понеделник. “Тогава ще ви обявим новия наставник. Петър Курдов се обади, че е болен и не може да пристигне за първото събиране. До края на садмицата фиктивно ролята на треньор ще изпълнява Румен Димов. Президентът на клуба Иван Славков се прибира от чужбина в понеделник и тогава ще обявим новия треньор на отбора”-заяви Иван Войчев. Той допълни, че ръководството на клуба ще “изчисти” задълженията си към футболистите Петев, Вальо Найденов и вратаря Голубович. “Знаем, че молби за разтрогване с отбора са пуснали Софрониев, Г.Костадинов, Зарев и Румен Георгиев”-допълни Войчев. Футболистите на Спартак/Вн/ ще минат медицински прегледи в петък и понеделник. “Тези, които не се явят на тренировките в петък и понеделник ще бъдант наказани жестоко. Те трябва да проумеят, че са на работа и да изпълняват трудовите си договори”-коментира Войчев.
Той заяви, че е научил от медиите за постъпката на футболистите Тород Радомиров и Бояджиев. Двамата без да информират клубното ръководство се присъединиха към кипърски отбор, който играе в аматьорската лига. "Ще ги накажем жестоко. Крайната мярка ще бъде спиране на правата им до изтичането на договорите им с нашия клуб"-заяви Войчев. Стана ясно, че клубното ръководство е на път да привлече още няколко сериозни спонсори, чийто имена също не бяха обявени.


Спартак/Вн/ ще бъде на лагер в чужбина

Спартак/Вн/ ще проведе първата част от подготовката си във Варна. “Сериозната част от тренировките ще водим във Варна. Получихме покана за участие на международния турнир в Албена. Предвиждаме и лагер в чужбина. В момента клубният президент Славков е в чужбина, където уговаря отбори за контролни срещи”-заяви Войчев. До този момент има уговорени 6 контролни мача. “Трябва да изиграем 12 контроли през паузата”-потвърди изпълнителният директор Войчев. Той допълни, че финансово нещата в клуба са стабилни. “Имаме набелязани няколко футболисти, които искаме да привлечем, но няма да обявя имената им. Чакаме и арбитража. Той е интересен за нас”-допълни Бранимир Балачев. Той не скри, че имат готовност да преотстъпят на други отбори някои от своите играчи.

--- www.sia-dks.com

Няма коментари: