събота, април 09, 2005

РУМЕН ДИМОВ се извинява на феновете за провала в Несебър

Треньорът на "Спартак" Румен Димов поиска прошка от феновете на "соколите". "В Несебър играхме като на свой терен. Това стана благодарение на чудесните ни фенове. Искам да им се извиня официално за загубата. Стана така, че имахме надмощие, но не можехме да отбележим гол", каза спецът. Димов не си прави илюзии за двубоя с "Нафтекс". Според него бургаският съперник е пълен с добри състезатели. Наставникът е гледал внимателно записи на негови мачове и е оценил силата му. Според Димов загубите на "Нафтекс" от "Несебър" и "Славия" са
по-скоро случайни. В Несебър в атака се появи Мирослав Петров, вместо Станимир Георгиев, заради доброто му включване в мача с ЦСКА. Сега обаче "соколите" ще разчитат на далеч по-опитния Георгиев. Иван Караджов, Тончо Стефанов и Марко Палавестрич продължават да се лекуват и пропускат сблъсъка с "Нафтекс". Под въпрос са и болните от грип Мартин Ковачев и Славик Раданов, пише "Местен 24 часа".

--- varna-sport.com


ИЛИЯН ИЛИЕВ: "Феновете ни да вземат пример от тези на "Спартак"

Старши треньорът на "Черно море" Илиян Илиев призова феновете на "Черно море" да вземат пример от тези на "Спартак", които подкрепят своя отбор безрезервно, въпреки последното място в класирането. "Агитката на "Спартак" ходи по 300 души след отбора и го подкрепя. Ние ако съберем 20 души, ако ги извадим от близката кръчма до стадиона е добре. Истинските фенове, които стоят зад отбора са тези на централната трибуна, които стоят зад мен на резервната скамейка", сподели Илиян на пресконференция пред 10 журналисти.

--- varna-sport.com

Няма коментари: