четвъртък, април 28, 2005

Иван Мартинов готов да помага на Спартак

Нападателят на Черноморец (Бс) Иван Мартинов най-после успя да се освободи от сянката на президента на клуба Ивайло Дражев. На днешното заседание на апелативната комисия към БФС варненецът бе обявен за свободен агент след неколкократно разглеждане на графологичната експертиза. Мартинов се готвеше с отбора на Спартак в очакване на решението. "Не мога да повярвам. Радвам се като малко дете. Най-после победихме и истината възтържествува. За Дражев не искам да говоря. Той за мен не е човек. Бях на ръба на нервна криза, защото 40 минути ни изслушваха и още толкова бе необходимо на комисията да вземе окончателното решение. То бе взето единодушно. Сега още не мога да се осъзная. Готов съм да помогна на Спартак в битката за спасение. Защо да не се вземат по три точки от Локомотив (Сф) и Черно море? Освен това и навън трябва да се открадне нещо. Според мен има шансове", успя да каже пред "ОЛЕ-БГ" Мартинов.

--- ole-bg.com


Румен Димов: Нуждаем се от Иван Мартинов

Старши треньорът на Спартак Румен Димов научи от "ОЛЕ-БГ" новината, че Иван Мартинов е разтрогнал договора си. "Радвам се за Иван. Определено ние имаме нужда от играч като него. Ще направим всичко възможно да го картотекираме за мача с Локо (Сф)". Естествено е необходимо той да се съгласи с това което ще му предложи ръководството на клуба. Мисля, че Мартинов ще ни свърши добра работа, тъй като в нападение имаме проблеми", комнетира Димов.

--- ole-bg.com


В Спартак крият повиквателна за Филипов от национала

Неотдавна в Спартак е пристигнала повиквателна за младата надежда Жоро Филипов от наставника на младежкия национален отбор Петър Миладинов за участие в лагер на "трикольорите". От щаба на "соколите" обаче отклонили поканата с предтекста, че Филипов е контузен, научи "ОЛЕ-БГ". Припомняме, че още преди месеци "ОЛЕ-БГ" пръв писа за интерес от страна на Миладинов към Филипов. Тогава до повиквателна така и не се стигна. Неясна остава позицията на клубната управа. Самият футболист също не пожела да коментира темата: "Не знам за това. Знам само, че не съм контузен", заяви той.
Филипов не тренира във вторник поради семейни проблеми. Днес обаче той се появи на тренировка. "Не тренирах, поради семейни проблеми, които слава богу вече са зад гърба ми. Чувствам се готов да играя срещу Локо (Сф), но не съм тренирал и не знам дали ще вляза в групата за мача. Дори и да не играя, вярвам, че съотборниците ми осъзнават важността на двубоя. Все още имаме теоретични шансове за спасение. Локо е добър отбор. При Стефан Грозданов тренирах 20-ина дни и нямам кой знае колко впечатления за работата му, но резултатите говорят достатъчно красноречиво", допълни пред "ОЛЕ-БГ" Жоро.

--- ole-bg.com

Няма коментари: