вторник, март 07, 2006

Иван Войчев: Трудно ще й бъде на Калиакра да ни бие във Варна

От Калоян Златков, в. "Черно море"

Досегашният изпълнителен директор на Спартак Иван Войчев е доволен от проведената подготовка на тима. Според него "соколите" са напълно готови да изпълнят поставената цел - завръщане в елита на българския футбол. Войчев освободи поста си вчера поради твърде многото лични ангажименти, които ще му пречат да е постоянно около стадиона на "соколите".

- Г-н Войчев, доволен ли сте от проведената подготовка на отбора?
- Мисля, че направихме достатъчен брой контролни срещи. Отборът беше и на 12-дневен лагер при отлични условия. Резултатите в контролите не са толкова важни. В тези срещи е по-важно да се пробват новите момчета, които са в тима.
- Готов ли е Спартак да се пусне в първенството?
- Според мен сме напълно готови за началото на шампионата. Предстои ни да картотекираме новите попъ лнения. Мисля, че няма да имаме проблеми. Само не знам за колко време ще се сключат договори с новите. Подготовката ни бе на ниво.
- От лагера на Калиакра се заканват да бият в събота...
- Е, трудничко ще им е да ни бият. Специално на Калиакра ще й е много трудно (смее се). Всички са длъжни да излязат за победа, защото не излизаш да загубиш, нали така? Само че в случая Спартак си е Спартак, Калиакра си е Калиакра. И винаги Варна ще си е Варна, а Каварна ще си остане Каварна. Това е положението.

--- ole-bg.com

Няма коментари: