петък, март 17, 2006

Ники Станчев излиза срещу добричлии

Капитанът и играещ-помощник треньор на Спартак (Вн) Николай Станчев пое натоварванията на днешната тренировка наравно с останалите футболисти на тима. Опитният състезател страдаше от контузия, получена при загубата от Калиакра (Каварна) с 1:2, но вече е готов и ще изведе отбора с капитанската лента срещу Добруджа в събота. Мачът в Добрич от 15-ия кръг на Източната "Б" група е от 15,30 ч., а главен съдия е Момчил Врайков.
В групата на "соколите" ще попадне и младокът Владислав Мирчев. Както е известно, той бе изваден от състава на Спартак по лично решение на старши треньора и главен мениджър Ради Здравков, тъй като по думите на наставника "трябва да проявява по-сериозно отношение към тренировъчния процес, по-голямо уважение към институцията Спартак, към треньори и ръководители". Мирчев може дори да излезе като титуляр на върха на атаката на спартаковци срещу Добруджа.
Утре в 11 ч. Ради Здравков ще сподели очакванията си за срещата на пресконференция. В 16 ч. отборът ще проведе тренировка, след която се качва на лагер в хотел "Адмирал". Очаква се на стадион "Дружба" в Добрич да има поне 300 привърженици на Спартак, които ще пътуват с автобуси и лични автомобили. Мачът се очаква да е много оспорван, тъй като и двата тима стартираха с домакински загуби - Добруджа падна с 1:3 от Поморие, а Спартак - с 1:2 от Калиакра.

--- ole-bg.com

Няма коментари: