понеделник, юни 23, 2003

На 26 т.м., четвъртък, е сборът на варненските "соколи"


Тези дни Николай Ишков се среща с Митко Събев
Към Генко Славов има интерес от елитни клубове, твърди президентът на "Спартак"


Новата седмица може да донесе добри новини за "Спартак", предстои среща на Николай Ишков с президента на петролната фирма и клуба "Нафтекс" Митко Събев. "След интеврюто с Митко Събев във вашия вестник, където той каза, че ще разговаряме след 20 т.м., утре (днес - б.р.) ще му се обадя, за да се уговорим - информира ни Ишков. - Досега няма нищо конкретно и официално като решение "Нафтекс" да помага на "Спартак", но са на лице индикации."
Ще припомним, че тези индикации наистина присъстваха в разговора ни с Митко Събев, който не отрече готовност за финансова помощ и размяна на футболисти, но отрече варианта за пълна издръжка на "Спартак".
И трансферните въпроси занимаваха в неделния ден Николай Ишков. Варненецът припомни, че са изтекли договорите на Вальо Станчев, Анатоли Нанков и Краси Колев, тримата са свободни агенти от 30 юни и сами ще решават съдбата си. Потвърди намерението си да търси чуждестранни отбори за Пламен Крумов (с договор за още 2 години), Анастас Петров (1 година) и Георги Караканов (1 година), казва, че има движение въпросът за техния тренсфер.
Най-силен е интересът към младия вратар Генко Славов, който също е обвързан с договор с родния "Спартак". "Водещи наши клубове искат Генко, но аз мисля, че още е рано да го даваме - каза вчера Ишков. - Ще почакаме, сигурно ще се появят и по-добри условия за неговия трансфер!"
Клубният президент ще бъде във Варна за първата сбирка на отбора за новия сезон.
--- more.info.bg

Няма коментари: