понеделник, юни 02, 2003

"Спартак" взема свободни агенти

"Спартак" ще спази тенденцията на европейския пазар и ще привлича футболисти с изтекли договори, съобщи за "Черноморие" Николай Ишков. "Това обаче е нож с две остриета, тъй като свободният агент винаги предявява по-високи лични условия, а продуктът на терена не е адекватен на финансовите му претенции. Излиза, че е по-добре да платиш повече за играч с действащ контракт", уточни президентът на варненския клуб. Повече яснота около селекцията Ишков обеща към 15 юни, а до края на седмицата ще е ясно дали ЦСКА ще преведе парите за Мартин Керчев. След разговор с президента в софийския му офис Нено Ненов се съгласи да остане в отбора и през другия сезон. Защитникът ще подпише споразумение, с което договорът му се удължава автоматически за още 12 месеца.
Както е известно, сред спряганите за продажба са Пламен Крумов, Валентин Станчев, Анастас Петров, Георги Караканов и Милен Георгиев.
Спартаковци подновяват тренировки на 26 юни, а през първата половина на юли ще тренират в Тетевен, Трявна илии Априлци. Вторият лагер най-вероятно ще бъде в Швейцария.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: