петък, юни 27, 2003

4 нови чакат в "Спартак"

Диян Дончев и Калоян Генчев се завърнаха в родния си клуб

4 нови попълнения във всички линии очакват в "Спартак". Това обяви треньорът Мирослав Миронов по време на първата тренировка в 10 часа вчера. "Успеем ли да запазим ядрото на състава и привлечем футболистите, които сме набелязали, ще съм спокоен. Трябва ни задължително един вратар, а селекцията ще продължи в движение. Целите за новия сезон ще зависят от финансовата стабилност, политиката на клуба и наличния потенциал. Аз обаче искам отборът да играе модерен футбол и да се класира по-напред от миналия сезон", заяви Миронов.
Първото занимание продължи 40 минути и в него участваха 20 футболисти. Сред тях са дошлият на проби Иван Вълков ("Септември"), завърналите се в родното гнездо Диян Дончев и Калоян Генчев и юношата Бисер Киряков. Генчев обаче уточни, че оставането му не е сигурно. Същото се отнася и за Антон Вълчанов. Защитникът започна подготовка, но последната дума за него ще е на Миронов.
До 2 юли отборът ще тренира на своя стадион и след това е възможно да е на 10-дневен лагер в курорта "Свети Константин". От 15 до 27 юли е вторият лагер в Тетевен. Там съперници в 4-те контроли ще са "Олимпик" и някой измежду "Видима", "Етър", "Янтра", "Белите орли" и "Спартак" (Пл). Първият и последният спаринг на варненци е със "Светкавица" на 9 юли и 2 август. За проверката на 12 юли противник е "Вихър" (Вълчи дол), а на 30 юли - "Добруджа". Общо Миронов е планирал 8-10 контроли.
Георги Мечечиев тренира с отбора и след това замина за Ямбол, за да прибере багаж.

20-ТЕ ФУТБОЛИСТИ В ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА

Вратари: Генко Славов, Георги Арнаудов и Михаил Марков.
Защитници: Георги Мечечиев, Златин Михайлов, Нено Ненов, Диян Дончев, Стефан Дончев, Иван Кирилов, Окан Хасан и Антон Вълчанов.
Халфове: Николай Станчев, Милен Христов, Гюрсел Вели, Боян Илиев и Иван Вълков.
Нападатели: Аспарух Василев, Диян Делев, Калоян Генчев и Бисер Киряков.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: