понеделник, юни 02, 2003

Това е инфо от вестник "7 дни спорт", на който отдавна съм спрял да обръщам внимание в посока информациите им за Спартак! Но тъй като искам всичко, което излиза около отбора да го има и тук на сайта ,публикувам и долното инфо.

Спартак пред фалит

Хазяи гонят от квартирите сърбите Джурич и Антунович

Варненският Спартак е пред фалит, научи “7 дни спорт”. Според проверен източник задълженията на клуба са достигнали 3 млн. лв. От тях 1,6 млн. лв. плюс лихва от 5% са за фирма “Транскард”, която варненци рекламират на екипите си. Останалият борч пък е към други кредитори.
Заради финансовата криза от няколко дни футболистите на Спартак са били принудени да напуснат квартирите си, тъй като ръководството не е плащало от няколко месеца наемите. Най-фрапантен е случаят със сръбския защитник Деян Джурич, който остана на улицата със съпругата си и двамата си синове. Хазяите са били по-благосклонни към другия сърбин - Саша Антунович, и са му взели паспорта.
- Спартак няма никакви финансови проблеми. Който твърди, че има проблеми в Спартак, да ходи в друг клуб - коментира за “7 дни спорт” президентът на варненци Николай Ишков. - Явно някои хора ни завиждат, че завършихме на 7-о място, и затова пускат интриги.
Пред футболистите Ишков бил обещал, че в сряда ще им изплати всички суми, които им дължи.
--- 7 dni sport

Няма коментари: