понеделник, юни 23, 2003

Мистериозни гърци купуват Пламен Крумов

Гръцки клуб ще купи Пламен Крумов до дни. Все още обаче не е оповестено името на тайнствените нови работодатели на Крумов. Интерес към нападателя на Спартак има също от Австрия, Турция и Израел. Със сигурност 27-годишният футболист ще бъде продаден зад граница, тъй като българските клубове не са в състояние да платят високата му цена. Завърналият се от Ботев (Пд) Антон Вълчанов пък планира разговор с Николай Ишков в края на седмицата. Ако защитникът не се завърне в родното гнездо или не
си намери сериозен отбор у нас, ще се откаже от футбола. Ваканцията на Миро Миронов завършва днес и треньорът ще решава във Варна въпросите по селекцията. Според близки до наставника той иска да привлече известен български футболист около 30-те, но името му се пази в тайна заради ударите под пояса на трансферния пазар. Варненци се събират за първа тренировка в четвъртък, но през първите два дни играчите ще преминат медицински прегледи, а същинската част на подготовката ще стартира в понеделник.
След пауза от 23 години екипа на Спартак отново ще облече Пламен Гетов. Той е получил покана от бившия си съотборник в Спартак и националния Живко Господинов за тима на "соколите"-ветерани.
--- SportBg.com

Няма коментари: