четвъртък, юни 19, 2003

"Спартак" си връща трима от Бургас

Пред завръщане в "Спартак" от "Нафтекс" са Мишо Лазаров, Радомир Тодоров и Илиян Ташев. Тримата бяха продадени от варненци през миналия сезон, но се появяваха епизодично на терена. Възможно е също във Варна да се завърнат само Лазаров и Тодоров, а Ташев да премине в друг клуб от елита.
Вчера Милен Георгиев обсъди с Николай Ишков в София вчера бъдещия си трансфер. След срещата обаче нападателят деликатно уточни: "Говорихме си за най-важните неща от живота". Ишков също запази дипломатичен тон: "Появиха се индикации за нещо интересно, но нека не казваме хоп, преди сме скочили." Според осведомени Милен е получил две оферти от наш и чужд отбор. Фаворит за неговия подпис обаче остава руски елитен клуб.
Пропадна окончателно възможността Станислав Жеков да остане под наем при варненци и за другия сезон. Треньорът на "Нафтекс" Димитър Димитров обяви за "Черноморие", че твърдо ще налага снажния бранител в обновения състав на "шейховете". "Не връщаме Жеков, защото има договор с нас. Разбрах, че е израснал много през последната година, а ние в момента точно от такива футболисти се нуждаем", уточни Херо.
--- chernomorie.ingo.bg

Няма коментари: