вторник, юни 03, 2003

"Спартак" е платил трансферите на сърбите

"Левски" поиска Жеков, два наши клуба питат за Мечечиев

Саша Антунович и Дарко Савич признаха, че са получили 80 % от личните си трансфери в "Спартак". Антунович посрещна с усмивка публикацията, че хазяйката му е взела паспорта заради неплатен наем. "Сигурно е станало някакво недоразумение. Паспортът винаги е бил в мен и след два дни с Дарко се прибираме в Югославия. Преди това ще вземем някои дребни суми, които ръководството ни дължи. Твърдо оставаме в "Спартак", а догодина искам да вкарам 12 гола за варненци", допълни Саша.
Междувременно Станислав Жеков е един от вариантите за заместник на Илиян Стоянов в "Левски". Централният защитник е хванал окото на Георги Тодоров със силните си изяви за "Спартак" и особено при 0:0 на "Георги Аспарухов", когато варненци спряха "сините" за титлата. Както е известно, Жеков ще започне лятна подготовка с "Нафтекс", чиято собственост е до 30 юни 2005 г. "Ако зависи от мен, предпочитам "Левски" пред родния си клуб", уточни Тачо.
Разбра се още, че два наши отбора са поискали Георги Мечечиев. Десният халф-бек уточни, че ще се съобрази с желанието на ръководството и изрази задоволство от играта на отбора напролет, с която са показали, че отстъпват на грандовете само по финанси.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: