четвъртък, юни 23, 2005

10 нови играчи на първата тренировка на Спартак

Днес от 10 ч. е първата тренировка от лятната подготовка на Спартак. Тя ще се проведе в Белослав, тъй като е започнал ремонтът на клубния стадион. На заниманието ще дойдат общо 27 футболисти, 10 от които са нови, обивяха от клуба. Половината от тях ще минат медицински прегледи, докато другите тренират, а в петък на прегледи ще е останалата част на тима. В 18 ч. ще има още едно занимание, което ще бъде на Аладжа манастир.
Сред новите футболисти ще бъдат четирима юноши на "соколите" - нападателите Владислав Мирчев и Ивайло Кирчев, Синан Хаджиев (десен полузащитник) и Даниел Ангелов (ляв халф). Идват още Димитър Алексиев - централен защитник от Сливнишки герой, който е подписал договор с тима за 2+1 години, Васил Петров - защитник, полузащитниците Драган Халачев и Димитър Вутов, които са юноши на ЦСКА (набор 1985), и десният външен халф на Черноморец (Бургас) Северин Мустафа. Нападателят Иван Мартинов също ще започне подготовка с клуба. 24-годишният варненец бе на проби в Заглебие, но наставникът на поляците предпочете да привлече двуметров аржентинец, въпреки че Мартинов вкара две попадения в контролата, която игра. Останалите, които ще се включат в тренировката утре са капитанът и играещ помощник-треньор Николай Станчев, Златин Михайлов, Генко Славов, Христо Николов-Бучи, Георги Арнаудов, Боян Илиев, Станислав Петров, Мартин Ковачев, Диян Кателиев, Милен Христов-Менката, Калоян Каров, Тончо Стефанов, Иван Караджов, Георги Филипов, Здравко Радев, Николай Съботинов и Красимир Стефанов. Последният в момента е в казармата, но администраторът Румен Димов ще се опита да го освободи по някакъв начин.
От пресслужбата на Спартак обявиха, че утре се очаква още един нов футболист. В петък пък ще дойдат двама играчи, чиито имена обаче се пазят в тайна. Селекцията ще приключи на 3 юли, когато старши треньорът Ради Здравков ще обяви пълния състав на групата, на която ще разчита през есенния дял на новото първенство. Някои от имената ще станат ясни след днешното заседание на арбитражната комисия.

--- ole-bg.com

Няма коментари: