събота, юни 04, 2005

Живко Бояджиев разтрогва по взаимно съгласие със Спартак

Полузащитникът Живко Бояджиев ще подаде молба за разтрогване на договора си със Спартак, разкри пред "ОЛЕ-БГ" самият той днес. 28-годишният футболист иска да се раздели със "соколите" по взаимно съгласие и се надява от клуба да проявят разбиране. Неговият контракт изтича през лятото на 2006 г., но Бояджиев е твърдо решен отново да играе в турската част на Кипър наесен. Както е известно, Жиката и Тодор Радомиров напуснаха Спартак през зимата и отидоха в така нареченото първенство на баровците. Там те подсилиха отбора на Лахтия и от девети в класирането го направиха вицешампион.
"Условията бяха перфектни. Добра заплата, премии, три пъти на ден храна и осигурен мезонет. Нямаше какво повече да искаме. През есента смятам отново да се върна в Лахтия. Има вариант първенството в Кипър да стане с 18 отбора и евентуално подготовката ни ще започне през септември. Ще подам молба за разтргване на договора ни със Спартак по взаимно съгласие. Дано от клуба да проявят разбиране", коментира Бояджиев, който през есента донесе победата на Спартак над Несебър с 2:1.
В момента той ходи на процедури при бившия лекар на "соколите" д-р Мирослав Купенов. Полузащитникът има контузия в глезена, поради която пропусна последния мач в кипърското първенство.

--- ole-bg.com

Няма коментари: