вторник, юни 28, 2005

Екснападател на Нафтекс се присъединява към Спартак

Бившият нападател на бургаския Нафтекс Петър Кънчев се присъедини днес към тренировките на Спартак. Той е провел разговор със старши треньора Ради Здравков и най-вероятно до няколко дни ще подпише договор с клуба. Кънчев е бивш играч на Нафтекс, Академик (София) и Видима-Раковски. Ако остане, футболистът ще увеличи конкуренцията в атаката на тима, където в момента са Иван Мартинов, Николай Филипов, Калоян Генчев, Владислав Мирчев и Георги Филипов.
Днес Ради Здравков реши да освободи от първия тим Йордан Николов и Михаил Димитров. Първият е нападател и е капитан на юношите старша възраст на "соколите". Димитров също е от старшата, а в края на миналото първенство изигра няколко мача за мъжкия тим в "А" група.
Междувременно стана ясно, че вратарят Христо Николов-Бучи почти сигурно няма да играе за "соколите" през следващия шампионат. Договорът на варненеца изтича на 30 юни и той нямада бъде подновен. Бучи ще си търси отбор в България като има минимална възможност да си уреди трансфер в чужбина.

--- ole-bg.com

Няма коментари: