петък, юни 10, 2005

Представят Спартак на 3 август

Отборът, с който Спартак ще играе в следващия шампионат, ще бъде официално представен пред феновете на 3 август, съобщи за "ОЛЕ-БГ" пресаташето на клуба Силвия Николова. Това ще стане на клубния стадион като все още не е ясно кой ще е съперникът, срещу който ще бъде контролата. "Соколите" увериха, че ще търсят елитен клуб за представянето си.
Днес във Варна пък тръгна слух, че бившите футболисти на тима Валентин Найденов и Мартин Зафиров може да се завърнат в Спартак. През последния сезон двамата играха под ръководството на старши треньора на "соколите" Ради Здравков, но в третодивизионния Сливнишки герой. Самият наставник на варненци обаче отрече слуховете и увери, че двамата няма да играят в Спартак през следващото първенство.
Здравков продължава да търси варианти за селекцията на "соколите" като преговаря с много футболисти, предимно свободни агенти. Той не е уточнил все още колко ще са новите попълнения, които му трябват. На Здравков му предстои разговор с президента на клуба Иван Славков относно селекцията.

--- ole-bg.com

Няма коментари: