сряда, юни 08, 2005

Ради Здравков става администратор

Ради Здравков временно ще изпълнява функциите и на администратор в "Спартак" до възстановяването на Румен Димов. Това призна за "Черноморие" самият той. "Въпреки,, че Румен е в болнични, разчитам да ми помага при изготвянето на документите на футболистите за договорите. Другото ще го върша сам, тъй като Румен не може да кара кола в момента", уточни Ради.
Днес Здравков ще играе в благотворителния мач във Велико Търново, а утре идва във Варна. Бившият национал ще обсъжда два дни въпроси около селекцията и вътрешната организация с Иван Славков, който се завръща от чужбина.
Румен Димов бе изписан от болницата в понеделник и продължава възстановяването си в домашни условия. Чрез "Черноморие" Димов пожела да благодари на д-р Враняшки и неговия екип от Спешен кабинет на Окръжна болница за положените грижи и отношение към него и пациентите.

--- chernomorie.ingo.bg


Илиев остава при "соколите", ако не заиграе в чужбина

Боян Илиев е дал дума на Ради Здравков, че ще остане в "Спартак", ако не заиграе зад граница. Вариант пред Илиев е Израел и още една държава. Футболистът ще замине на проби по-късно този месец или през юли. "Боян е прав да си потърси отбор, където ще му плащат повече. Пожелавам му да успее. В противен случай го чакам в "Спартак", уточни за "Черноморие" Здравков. Според него тримата вратари Георги Арнаудов, Генко Славов и Христо Николов ще подпишат нови договори със "соколите".

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: