вторник, юни 07, 2005

Спартаковци правят два летни лагера

Лятната подготовка на Спартак ще протече на три етапа. Това разкри новият наставник на клуба Ради Здравков. Той събира подопечните си на 23 юни, като първата фаза от надпреварата е до 2 юли и ще бъде във Варна. Следват два лагера от 4 до 16 юли от 19 юли до 30 юли. По всяка вероятност и двата ще са в България като единият може би ще е в Правец. Спартаковци са огледали условията там и го оценяват като перфектни. В момента Ради Здравков и неговият щаб се оглеждат за футболисти, които да бъдат привлечени в тима за следващия шампионат. Наставникът разкри, че списъкът е дълъг, но за конкретни имена на този етап не може да става дума.
"ОЛЕ-БГ" научи, че юношата на Спартак Георги Димов ще започне подготовка с първия отбор. През последния шампионат той бе преотстъпен в Девня, но сега ще се опита да увери Ради Здравков в качествата си.

--- ole-bg.com


Румен Димов опериран, 75 дни ще е в гипс

Досегашният старши треньор на Спартак Румен Димов е бил опериран вчера, научи "ОЛЕ-БГ". Бившият полузащитник скъса ахилеса на левия си крак по време на шоумач между щаба на "соколите" и варненските спортни журналисти. Димов ще бъде в следващите два месеца и половина в гипс. След идването на новия наставник Ради Здравков, той остава на поста администратор.

--- ole-bg.com


Ради Здравков: Отборите в Б групите са доста равностойни

Новият старши треньор на Спартак (Вн) Ради Здравков определи като равностойни двете Б групи. "Разделението на две Б групи беше направено не само на основата на класирането, а и доколко клубовете отговарят на изискванията за осигурен бюджет, терени, детско-юношеска школа и т.н. Прави впечатление, че отборите са разпределени добре, мога да кажа, че групите са равностойни. В нашата има доста състави, играли в елита, от В група пък се завръщат Дунав, Сливен, Янтра, които имат традиции и по нищо няма да отстъпват на останалите. Да не говорим, че половината от новите ни съперници в нашата група са били в А група. Не знам целите им, но при всички случаи ни чакат сериозни битки", заяви бившият национал.

--- ole-bg.com

Няма коментари: