сряда, юли 27, 2005

“Соколите” картотекират 13 професионалисти утре

Ръководството на Спартак ще картотекира утре 13 професионални футболисти. Това разкри за “Позвънете Новини” администраторът на клуба Румен Димов. Както е известно, в графика на Българския футболен съюз “соколите” са записани за 28 юли и доскорошният старши треньор се занимава от седмица с оформянето на документите. “Според наредбата за “Б” група ние трябва да имаме най-малко 7 професионални състезатели. Ние обаче имаме 13 и няма да имаме никакви проблеми с картотекирането”, обясни Димов, който се възстановява от скъсан ахилес.
Той добави, че някои от новите футболисти вече са подписали договори с клуба, докато при други от тях имало още за дооформяне на условия и параметри. Димов изрази увереност, че всички трениращи в момента ще склонят да парафират със Спартак.
Вчера към тренировките на тима се присъедини Венцислав Маринов. Бившият защитник на Феър плей игра за последно в Кипър, където бе заедно с Живко Бояджиев и Тодор Радомиров. Той е извикан лично от Румен Димов и до няколко дни старши треньорът Ради Здравков ще прецени неговите качества. “Соколите” се нуждаят от още един защитник, тъй като преди два дни от клуба избяга централният бранител Димитър Алексиев. Ако Маринов не бъде одобрен, той ще се завърне в първенството в турската част на Кипър.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: