вторник, юли 05, 2005

Стойчо Младенов няма да идва в Спартак

Стойчо Младенов-Младши няма да играе в Спартак през новия сезон, стана ясно днес. Синът на бившия национален селекционер трябваше да се обади на старши треньора на "соколите" Ради Здравков с отговор на отправената му оферта, но не го стори. Това означава, че младият нападател е получил по-примамливо предложение от друг тим.
Наставникът изрази сериозното си задоволство от желанието, с което тренират неговите футболисти, както и от отличните условия на комплекса в Правец, където спартаковци са на лагер. Утре тимът играе втората си контролна среща от лятната подготовка. В 18 ч. "соколите" излизат срещу Конелиано (Герман). В първия си мач възпитаниците на Ради Здравков победиха Черноморец (Бяла) с 3:1 след попадения на Владислав Мичев, Северин Мустафа и Николай Съботинов.
Междувременно стана ясно, че най-късно в петък към Спартак ще се присъедини още едно ново попълнение. Неговото име на този етап не се разкрива, тъй като въпросният футболист първо трябва да разтрогне договора си на арбитража на 7 юли.

---ole-bg.com

Няма коментари: