събота, юли 16, 2005

Ради пише петица на лагера в Правец

Задоволство от лагера в Правец изрази Ради Здравков. Последният уточни, че ако е бил учител, щял да пише петица за работата, която свършили в родния град на Тато. "Лагерът е ползотворен. Тренирахме на добра база и при добри условия. Футболистите вече разбират какво изисквам от тях и започват да го изпълняват на терена, с изключение на последната контрола с "Видима", каза за "Черноморие" треньорът на "Спартак". Според Здравков единствената неприятност са контузиите на Николай Станчев (разтегнат мускул), Милен Христов и Мартин Ковачев (подути глезени) и Петър Кънчев (проблеми с ахилесите).

--- chernomorie.info.bg



Чакат нов в "Спартак" днес

Нов футболист може да се появи в "Спартак" днес. Късно снощи Ради Здравков е разговарал с играча, който трябва да дойде в Правец тази сутрин и да играе срещу "Конелиано" от 10,30 часа. След спаринга "соколите" се прибират във Варна. В неделя отборът ще почива, а в понеделник подновява тренировки. Същия ден се чака и друго ново попълнение.

--- chernomorie.info.bg


Седем нови подписват със "соколите"

Седем нови футболисти трябва да подпишат договори със "Спартак" до втория лагер в Тетевен, който стартира на 25 юли. Контракти са предложени на Николай Филипов, Петър Кънчев, Иван Мартинов, Северин Мустафа, Борислав Войков, Димитър Вутов и Владимир Пекин. "Разбрали сме се с тях и очакваме да удържат на думата си. Ако някой все пак се изметне, трябва да уважим решението му, защото е човешко", уточни за "Черноморие" Ради Здравков. Последният допълни, че юношите Владислав Мирчев, Диян Ангелов и Синан Хаджиев ще продължат да тренират с представителния тим.

--- chernomorie.info.bg


"Спартак" остана без лиценз

Футболният "Спартак" не получи лиценз на стадиона си за новото първенство. Вчера лицензионната комисия с шеф Петър Пасев направи проверка на двата варненски стадиона. "Мисля, че комисията ще бъде благосклонна към "Спартак", въпреки, че почти нищо не е изпълнено от предписанията, които направихме през 2004-та год - каза за "Черноморие" Пасев. - Клубът има 10-ина дни, за да изпълни изискванията". Пасев уточни, че те дават само становище, но засега е нямало случай централната комисия да не се е съобразила с мнението на местните. "Правим всичко в името на сигурността и живота на зрителите, не ни интересува какво става в другите градове", допълни Пасев. Той заяви, че "Черно море" е нямал никакви проблеми със стадиона и ще получи лиценз за новото първенство.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: