петък, юли 22, 2005

Генко Славов: Проблемът ни ще е с отборите от Югоизтока

Вратарят на Спартак Генко Славов даде добра оценка на досегашната фаза от подготовката на тима си за новото първенство. 24-годишният страж смята, че привличането на Ради Здравков за старши треньор е много добър ход от страна на ръководството. "Първият лагер мина при перфектни условия. Доколкото разбрах вторият е пропаднал и до старта на първенството ще се готвим във Варна. Това обаче не е проблем. Ради Здравков е много добър, интелигентен треньор. Той определено ще ни помогне много за връщането в групата. За селекцията също няма какво да говорим. Траян Дянков, Йордан Терзиев, Николай Филипов и т.н. са все имена, познати на родния запалянко. Има още почти месец преди началото на шампионата и за нас най-важното е да се подготвим добре", заяви Славов.
Вратарят добави, че основните конкуренти на тима за връщането в "А" група ще бъдат от пловдивския регион. "Доколкото чувам, всеки се кани да атакува "А" група, което е нормално. Смятам, че срещу отборите, които влязоха от Югоизточната "В" група ще срещнем най-големи трудности. Става дума за Сливен, Хасково, Спартак (Пд) и Марица. Иначе като гледам, на регионално ниво ще мачкаме. Вече срещнахме Добруджа в контрола и смятам, че този отбор ще го преодолеем в първенството. Другите от Североизтока също ще ги бием", сигурен е варненският страж.
Преди няколко дни се появи информация, че новакът в "А" група Вихрен (Сандански) иска Генко Славов в редиците си. "Наистина ми се обаждаха, но това беше още докато бяхме в Правец. Предложиха ми условия, които долу-горе ми гарантират и от Спартак. Затова предпочетох да остана в родния си клуб", обясни Славов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: