събота, юли 23, 2005

Радев застрашен от операция на язва

Застрашен от операция на язва на стомаха е Здравко Радев. Дали ще се наложи хирургическа намеса, ще стане ясно след 5 - 6 дни, когато ще са готови резултатите от изследванията. Вчера на защитника на "Спартак" са взети проби от язвата. "Лекарите са разделени на две. Едните смятат, че операцията е задължителна, а другите са убедени, че раната подлежи на лечение. Много ме боли вечер. Не мога да спя", уточни за "Черноморие" Радев. Ако 33-годишният бранител легне под ножа, ще отсъства от терените около 3 месеца.

--- chernomorie.info.bg



"Спартак" плаща 4800 лв. глоби в БФС

До дни "Спартак" ще плати 4800 лева глоби за картони от миналия шампионат, за да получи право да уреди футболистите си за новото първенство. Първата дата за картотекиране на отбора е 28 юли (четвъртък) от 9 до 13 часа. Клубът ще депозира в БФС и документ за разсрочено плащане на дългове към НОИ, който ще му позволи да вземе лиценз за сезон 2005/2006 г. в източна "Б" група. За целта от "Спартак" пуснаха молба с входящ номер за сключване на договор с НОИ. Той ще бъде одобрен на заседанието на управителния съвет на институцията през септември. Копие от молбата с подписа на шефа на НОИ (Варна) Николай Стоянов и пояснително писмо ще се изпратят до изпълнителния директор на футболната централа Стефан Капралов.
Със "соколите" се очаква да подпишат Николай Станчев, Златин Михайлов, Генко Славов, Георги Арнаудов, Здравко Радев и новите попълнения Траян Дянков, Данчо Терзиев, Николай Филипов, Иван Мартинов, Петър Кънчев, Северин Мустафа, Димитър Вутов, Димитър Алексиев и Владимир Пекин.
Както е известно, с действащи контракти са Диян Кателиев, Станислав Петров, Георги Филипов, Мартин Ковачев, Николай Съботинов, Владислав Мирчев и Милен Христов.

--- chernomorie.info.bg


Станислав Петров се връща на терена

Станислав Петров ще играе за "Спартак" при днешното гостуване на "Шумен" от 10,30 часа. Универсалният футболист пропусна последния спаринг с "Добруджа" заради стомашни проблеми, но се възстанови. Аут ще са Милен Христов и Здравко Радев. Утре "соколите" ще получат почивка, а в понеделник започват седмицата с две тренировки. Отборът вече тренира и на клубния стадион, чиeто тревно покритие е подобрено.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: