събота, юли 09, 2005

Николай Станчев и Петров пропускат мача с Конелиано

Капитанът и играещ помощник-треньор на Спартак Николай Станчев ще пропусне днешната контрола на тима с Конелиано. Варненци излизат срещу отбора от Герман в 18 ч. на базата на ЦСКА в Панчарево. Това ще е трета проверка на спартаковци от началото на лятната подготовка.
Ники Станчев е усукал коляно в предния спаринг на тима - срещу Балкан (Ботевград) в сряда, и поради тази причина старши треньорът Ради Здравков ще му даде почивка. Капитанът на “соколите” дори вкара гол с топовен шун във въпросната контролна среща. Другият футболист, който ще пропусне проверката с Конелиано е Станислав Петров. Той също получи травма в мача с Балкан и дори бе заменен в 25-ата минута от Здравко Радев. Вчера Петров и Станчев тренираха на облекчен режим.
Ради Здравков обяви, че групата, която в момента е в Правец почти сигурно ще е и тази, на която той ще разчита през новото първенство. Има минимална възможност другата седмица към “соколите” да се присъединят Илиян Ташев и полузащитник, чието име все още не е ясно.
Снощи към групата на Спартак трябваше да се присъедини и лекаря на тима д-р Мирослав Купенов. Той имаше разговор с президента Иван Славков, за да уточнят финансовите параметри, от които зависеше неговото завръщане.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: