вторник, юли 12, 2005

Всички в Спартак подписват договорите до сряда

Всички футболисти на Спартак ще подпишат договори с клуба утре или в сряда, разкриха за "ОЛЕ-БГ" от пресслужбата на "соколите". В момента групата наброява 23-ма играчи и старши треньорът Ради Здравков иска всички те да парафират за най-малко две години. Такава ще е политиката на варненци, която бе обявена в началото на подготовката.
Утре сутринта се очаква отговор да даде последният футболист, набелязан за лятната селекция. Преговорите с него води лично Ради Здравков, който изпълнява още длъжността главен мениджър. На този етап от ръководството крият за кой състезател става въпрос като единственото нещо, което разкриват е, че е познато име в родния футбол.
Полузащитникът Станислав Петров от днес поднови нормални тренировки, след като се контузи в контролата с Балкан (Ботевград). Травма тогава получи още капитанът и играещ помощник-треньор на "соколите" Николай Станчев. Ветеранът е с възпален менискус и ще почива в сряда, когато Спартак играе с Видима-Раковски. В четвъртък Станчев ще започне нормални тренировки.

--- ole-bg.com

Няма коментари: