петък, юли 22, 2005

Румен Димов отново в Спартак

Румен Димов се завърна на поста администратор в Спартак. Преди два дни той обяви, че поема третодивизионния Девня, но след разговор с ръководството на "соколите" реши да се върне.
Днес Димов, който вече три пъти бе старши треньор на варненския тим, се захвана с оформянето на новите договори на футболистите, както и с административните документи, нужни за стартирането в новото първенство.
Екснаставникът на "соколите" е нагърбен и със задачата да осигури контролни срещи на тима до старта на шампионата в Източната "Б" група. Както е известно, Спартак отказа втория подготвителен лагер в Правец и ще се готви във Варна до 13 август, когато е гостуването на Калиакра в Каварна. На този етап е сигурно, че "синьо-белите" ще играят срещу Светкавица. Мачът е в Търговище на 3 август от 18 ч.
В събота варненци гостуват на Шумен, който също ще им е съперник в новия шампионат. Наставникът Ради Здравков вече започна да избистря титулярния състав на тима, а в игра се завръщат футболистите, които пропуснаха визитата на Добруджа заради контузии. Става дума за Станислав Петров, Здравко Радев и Милен Христов-Менката.

--- ole-bg.com

Няма коментари: