понеделник, юли 18, 2005

ч.море преотстъпи Данчо Терзиев на Спартак

Йордан Терзиев ще играе през новия сезон в Спартак, стана ясно днес. Полузащитникът се състезава през последния шампионат в другия варненски тим Черно море, но отпадна от сметките на старши треньора Илиан Илиев. Интересното е, че Терзиев ще премине в родния си клуб като преотстъпен от градския съперник, тъй като контрактът му със "зелено-белите" е за още една година. Юношата на "соколите", който е играл още в Левски, Спартак (Плевен) и Гърция се появи на днешната тренировка на тима. С Терзиев е свързан един много интересен случай в родния футбол. Преди четири години на мача Спартак - Левски (1:2) вратарят на гостите Димитър Иванков се контузва, а резервата му Георги Петков получава червен картон. Смените на "сините" са изчерпани и Терзиев нахлузва вратарските ръкавици. Той спасява няколко голови положения, а с това и носи победата на "сините", след което няколко медии единодушно го избират за футболист №1 на кръга.

--- ole-bg.com



Ради Иванов няма да играе в Спартак, Войков освободен

Старши треньорът на Спартак Ради Здравков освободи десният външен халф Борислав Войков. Той е юноша на Шумен, а за последно е играл в Черноморец (Бс). Войков ще продължи кариерата си в Локо (ГО) или Етър. Чаканият днес Радослав Иванов не се обади на наставника Ради Здравков, което най-вероятно означава, че той се е отказал да идва във Варна.
Спартаковци ще тренират двуразово утре - в 10 и 18 ч. в курорта Албена. В сряда тимът гостува на Добруджа, а в събота ще направи визита на Шумен. Тези два тима ще са съперници на "соколите" през новото първенство в Източната Б група.

--- ole-bg.com

Няма коментари: