петък, май 20, 2005

Ради Здравков е новият- стар треньор на Спартак

Президентът на “соколите” иска Румен Димов да остане в отбора, беглецът Ценов се върна

Радослав Здравков е новият-стар наставник на Спартак. Това научи “Позвънете Новини” ден преди официално президентът на клуба Иван Славков да обяви името на бившия национален полузащитник като наследник на Румен Димов на поста. Здравков вече има два периода начело на “соколите”, последният от които беше само преди година. Тогава ексхалфът си тръгна заради финансовите проблеми в клуба. Няколко години по-рано пък специалистът върна в “А” група другия варненски отбор - Черно море. Здравков ще гледа отбора в следващите два мача и ще определи кои играчи ще останат за следващия сезон.
Президентът на Спартак Иван Славков обаче иска и досегашният наставник да остане в отбора. “Румен е част от историята на този клуб и аз искам той да остане в екипа на Спартак”, каза общинският съветник. Той все още не е решил на каква длъжност ще бъде назначен Димов за следващия сезон. Най-вероятно той ще бъде административен директор, каквито функции има и в момента. Самият Димов обясни, че все още не се е уточнявал с ръководството и тепърва му предстоят разговорите по темата.
Петима футболисти на Спартак пропускат предстоящото домакинство на Литекс в събота. Георги Арнаудов, Боян Илиев, Марин Ценов, Марко Палавестрич и Антон Стефанов няма да могат да играят заради контузии. Ценов се върна във Варна и вече втори ден върти обиколки на стадиона. Халфът обясни, че правел процедури в Бургас за контузията си. Иван Караджов пък вече тренира пълноценно и ще влезе в 18-те за мача. Защитникът Мишо Лазаров също ще попадне в групата. Бранителят имаше проблем със синузит, но вече тренира наравно с останалите си съотборници. Срещу Литекс отново ще пази Генко Славов, въпреки проблемите на стража с психиката. Най-вероятно в последния кръг срещу Марек в Дупница шанс за изява ще бъде даден и на Христо Николов-Бучи.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: