четвъртък, юли 24, 2003

"Спартак" приключи с контролните срещи на лагера в Тетевен

"Соколите" се справиха с плевенските "орли"
Заради контузени играчи пропадна третата контрола за събота


"Спартак" - "Белите орли" 2:0
1:0 Милен Христов (36), 2:0 Илиян Ташев (60)
"Спартак": Голубович, Кирилов, Джурич, Савич, Ташев, Кателиев, Вели, Окан, Христов, Василев, Генчев (Стоянов, Делев, Мечечиев, Ст.Дончев, Михайлов)

Мирослав Миронов комбинира друг състав, различен от мача със "Славия", в който явно липсваха утвърдени титуляри. А и контузии от срещата с белите извадиха от строя Иван Вълков (халфът е с травма в коляното), Саша Антунович и Иван Павлов (имат леки мускулни разтежения). Като се прибавят и болежките на Николай Станчев, Анастас Петров, Георги Арнаудов, тимът закуца колективно и Мирославов ни каза, че по тази причина е отказал мачове и е предвидил за събота двустранна игра в Тетевен от 11 часа, след която си тръгват за Варна.
А вчерашната проверка е показала на треньора, че има много равностойни футболисти и че не може категорично да се говори за титуляри и резерви. Варненци бяха класа над втородивизионния "Белите орли", създадоха много голови възможности, но отново липсваха прецизни стрелци. Не случайно голмайсторите бяха от тила: дълголекувалият се Милен Христов порази вратата пръв, след почивката завърналият се от "Нафтекс" ляв защитник Илиян Ташев напомни за тежката си левачка.
"Доволен съм и от тази проверка - каза ни Миро Миронов. - Вече се чувства умора в повечето футболисти. Трябва да помислим за освежаването на момчетата, които са много старателни в подготовката!"
--- more.info.bg

Няма коментари: