четвъртък, юли 17, 2003

Вчера "соколите" заминаха за Тетевен

Николай Ишков раздаде заплати и премии
27 играчи се качиха в автобуса, с тях бе и Диян Дончев


Президентът на "Спартак" Николай Ишков раздаде пари преди заминаването за Тетевен и тушира напрежението, достигнало връхната си точка. "Соколите" не бяха получавали заплати и премии от 6 - 7 месеца и някои от тях бяха заплашили, че няма да отидат на единствения за лятната подготовка лагер.
Вчера преди обяд обаче на стад. "Спартак" недоволни нямаше и начело с треньора Мирослав Миронов групата потегли към Тетевен с току-що ремонтирания автобус. Първоначално се знаеше, че ще пътуват 26 футболисти, но в последния момент Диян Дончев проведе разговор с президента и светкавично се върна до дома си за багажа. До вчера бранителят бе спряган за трансфер в чужбина и бе освободен от заниманията на отбора. От групата отпаднаха вратарят Добрев, който няма да остане в "Спартак", и юношата Каров. В Тетевен се очаква да пристигне и уговореният късно в понеделник сръбски вратар.
"Най-трудно е да се направи скокът от младежкия отбор в мъжкия футбол - коментира Мирослав Миронов. - Доста от момчетата са в такава възраст, това може да стане основен проблем. Досега подготовката върви по план. Доволен съм от новите попълнения, трябва да видя и новия вратар, дори не знам дали ще дойде. Има вероятност към отбора да се присъединят още един или двама играчи, разтрогнали договорите си на арбитража." Първата контрола е в събота с македонския "Башкими" (Куманово), а на 22-ри - със "Славия" в Правец.
--- more.info.bg

Няма коментари: